Sådan låner du penge hurtigt

Markedet for lån med en hurtig udbetaling er eksploderet de senere år, hvilke har været til forbrugernes fordel da renten er blevet tilsvarende lavere. I dag er det muligt at tage et online lån på internettet og enhver butik eller webshop med respekt for sig selv tilbyder en eller anden form for finansering. Der kan være mange gode grunde til at tage et online lån. Det kan være at du har fået en uventet ekstra regning og har brug for at Lån penge nu, så du kan betale regningen eller din vaskemaskine er brudt sammen og her kan det være lang tid at vente de 2-3 uger, en almindelig låneansøgning tager at blive gennemgået.

Rentefri lån

I dag tilbyder mange rentefri lån, hvor du som udgangspunkt kun betaler et oprettelsesgebyr og pengene bliver udbetalt med det samme eller kan bruges i butikken til at betale for varer. Som regel på under 500 kr. Herefter er lånet så rentefrit i x måneder og kan du tilbagebetale lånet indenfor det tidsrum er lånet reelt rentefrit. Nu er lånebranchen jo en forretning og derfor er der gode grunde bag for at tilbyde dig et rentefrit lån. Fra butikkens side får de solgt en varer og for en fortjeneste via det solgte. Banken tjener penge på oprettelsesgebyret, samt hvis du misligeholder lånet eller ikke kan betale tilbage, indenfor den rentefri periode. Strafgebyret for at misse en indbetaling, kan nemt løbe op i flere hundrede kroner. Men har du ingen problemer med at betale, kan det være en god og billig måde at låne penge på.

En hurtig og nem låneprocedure

Online lån er kendetegnet ved at de har en nem låneprocedure og de stiller få krav herunder ingen krav om sikkerhed. Samtidig har du pengene indenfor ganske få timer. Du skal have et NemID og en aktiv mailadresse  så det er muligt for banken at sende dig en mail med et tilbud eller et afslag. Ellers er kravne at du skal have en dansk adresse. Nogle låneudbydere kræver du er mere end 18 år, men ikke alle. Det samme gør sig gældende med RKI. Nogle låneudbydere vil gerne låne trods en registering i RKI. Der vil dog typisk være flere krav og til en langt højere rente.