Tag et online lån nemt og billigt

Få hjælp til lån på Guide til kviklån samt nyheder omkring lån generelt.

Et almindeligt banklåns ansøgning tager ofte 2-3 uger at blive gennemgået og der er samtidig krav om, at der skal stilles sikkerhed og du vil blive spurgt hvad pengene skal bruges til. Det er ikke altid at man har lyst at fortælle en fremmed, hvad du skal bruge pengene til eller at man kan stille sikkerhed. Nogle gange har man også brug for pengene her og nu og så er 3 uger længe at vente. Det kan være at du har fået en ekstra regning eller at din telefon er gået i stykker og den kan være svær at undvære. Derfor kan et online Lån være et godt alternativ til et almindeligt banklån. 

Sådan søger du et online lån

Et godt sted at starte er en af de hjemmesider, der har brugt tiden på at danne et overblik over de forskellige lånemuligheder. De tilbyder at komme med 3 forslag til, hvor du kan søge. Fordelen ved at benytte sig af denne tjeneste, som iøvrigt er gratis, er at de 3 lån er samlignelige og det gør det nemmere for dig at vurdere, hvilke et der er bedst og billigst. Du skal tjekke ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne. 

Du indtaster dine oplysninger hos online banken og indenfor et par minutter har du et svar. Positivt som negativt. Banken har kun få krav for at du kan søge et lån og de er at du skal have et NemID, for ellers kan du ikke underskrive dit lånetilbud. Du har også brug for en mailadresse, da et lånetilbud bliver sendt pr. mail. Det er også et krav, at du er over 18 år og har en dansk folkeregisteradresse. 

Hvis du står i RKI er det stadig muligt at søge et online lån, men kravene vil være højere og et lån vil blive givet efter en individuel vurdering.

Et grundigt budget er vigtigt

Hvis du har planer om at tage et lån, er det en god ide at lave et grundigt forarbejde og starte med at lægge et budget og finde ud af hvad du har af indtægter og udgifter. Ved at lægge et budget vil du have et overblik over, hvad du har af mulighed for at betale om måneden på dit lån.