Dogging fun – sådan kommer du i gang

Selvom de fleste ikke er klar over det, så er der faktisk en enormt stor fetich i Danmark (og resten af verdenen) der hedder \’dogging fun\’, og hvis ikke lige du mener at være bekendt med termet, så er det nok fordi det også er et relativt nyt et af slagsen. 

Takket været internettet kan folk, der ellers absolut intet ville have haft med hinanden at gøre, nu mødes over internettet over denne ene ting de har til fælles – deres lyst til at mødes med fremmed i offentligheden for at have samleje. 

Men hvad bør du egentligt vide før du går i gang- og er der nogle ting der kan hjælpe dig med nemmere at gøre det og ikke komme i ballade? Du finder et par tips og tricks til dogging fun herunder.

Dogging fun og loven – det bør du vide

Selvom der ikke er nogle regler der direkte går mod dogging fun, så er der alligevel to regler du skal kende for ikke at ende med at ryge i fængsel i op til fire år – de lyder sådan her:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Dogging i Danmark er nemlig fuldt ud lovligt, men du må ikke krænke blufærdigheden eller vise uanstændig opførsel i offentlige rum, det kan sende dig i fængsel i op til fire år. Du bør selvfølgelig altid bruge din sunde fornuft når det kommer til dogging. 

Lad vær med at have sex på en offentlig sti eller andre steder hvor der er enormt stor chance for at i kan blive set eller opdaget, og brug altid din sunde fornuft – hvis ikke det føles rigtigt, er det det nok heller ikke. 

Dogging fun og internettet – sådan kommer du i gang 

Der findes et hav af forskellige forummer hvor du kan mødes med andre doggere og aftale tid, sted og gud-ved-hvad. På disse sider skal du oftest være abonnent for at kunne skrive med andre, det giver dog sig selv da de fleste mennesker på disse sider går utrolig meget op i privatlivets fred. Det eneste du behøver er at melde dig ind, og så er du klar.