Tjek alle dine muligheder ud når du skal flytte

Du har drømt om det længe. Du har sikkert gået utålmodigt og ventet på at dagen skulle komme, så du kunne starte på en frisk. Et nyt sted, i et nyt hjem. Dagen er kommet hvor du skal flytte og du glæder dig!

Inden du flytter er der selvfølgelig en masse der skal ordnes først, og du kan roligt søge forskelligt information her flyttefirma siden.
Når alle formaliteter omkring papirer og administration er overstået, så kan du købe flyttekasser, sørg for at købe rigeligt og ringe til et flyttefirma og booke tid til, at de kan komme og hjælpe dig.

Du kan enten vælge at lade dem hjælpe dig med kun at flytte, men nogle flyttefirmaer hjælper også med at pakke alle dine ting ned, hvilket kan være en god idé, hvis du er under tidspres eller du ikke orker at gøre det hele selv. Det kan også være at du har for travlt til at gøre det selv, eller du er på forretningsrejse og først kommer sent hjem. Uanset hvad, er der hjælp at hente, hvis du har behov for det.

Smid det ud du ikke bruger

Du vil blive overrasket over hvor meget der egentligt skal pakkes ned i forbindelse med en flytning. Du har hobet rigtig mange ting sammen i løbet af de seneste 5-10-20 år og det skal du står ansigt til ansigt med nu og beslutte dig for, hvad du vil gøre ved. En god huskeregel er, at hvis du ikke har brugt det i et år, så kommer du nok aldrig til at bruge det. Medmindre det er noget du har arvet, som har affektionsværdi, skal du seriøst overveje at kyle det ud.

Genbrug er populært

Men hvis du også er træt af brug-og-smid-ud-kulturen, kan du give dit tøj til secondhand butikker og besøge diverse Røde Kors forretninger, som med stor glæde vil tage imod ting, som de kan give videre. Du kan også køre ud til genbrugsstationer med dit tøj og sko og smide det op i de containere, som håndterer tøj og sko.

Man har det også rigtig godt med sig selv, når man giver noget til genbrug og håber at andre får glæde af det, så det er en god idé at kigge alt igennem og se, hvad der godt kunne bruges igen af andre mennesker eller børn og børnefamilier i udlandet, som ikke er nær så heldige og ressourcefulde, som du er.