Er du klar til studiestart?

Hvis sommeren betyder en ting, så er det kolde øl i solen med sine bedste kammerater før studiet atter kalder. Sommeren er nemlig tiden hvor folk bliver færdige med deres studier, mens andre starter – det er en fantastisk tid at være ung i, der både er spændende og kan være utrolig stressende hvis ikke man angriber studiestarten rigtigt. 

Der er nemlig et par ting der er utroligt gode at have styr på før du møder op første skoledag, og hvis ikke du er helt sikker på hvad det kunne være, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du et par gode overvejelser omkring det at blive klar til studiestart, der nok skal sikre dig et forspring sammenlignet med dine studiekammerater.

Ny by? Dette bør du vide

Hvis du flytter til en ny by i forbindelse med din studiestart, så er der en del ting der er gode at få styr på meget tidligt i processen, så du ikke skal til at stresse over det på et senere tidspunkt. 

Første ting er selve flytningen, her skal du bare få det overstået i en fart så du kan komme ud og lære din nye by at kende. Hvis du ikke har en cykel på nuværende tidspunkt så er det på tide at du får købt dig en – du får nemlig brug for den til at komme rundt i byen på. Der findes nemlig ingen bedre måder at lære en ny by at kende på, end ved at cykle den tynd. 

I forhold til studiet kunne det måske være en god idé at lære campus at kende før du starter, så du ikke render rundt som en hovedløs kylling den første uge og misser alle dine timer. 

Selve studiestart

Når studiestarten begynder at nærme sig er det også på tide at du gør klar det til. Det indebærer at få ryddet op på din computer og sikre dig at alt teknologien duer som den skal. Det indebærer at få købt nye printerpatroner på Tonerland.dk så du ikke lige pludseligt står og mangler dem til en eksamen. 

Det handler også om at øve dig en smule i at drikke øl i en fart, da det åbenbart er en uundgåelig del af at starte i skole i Danmark. Sidst bør du selvfølgelig købe blyanter og notesblokke i spandevis så du ikke behøver at skulle købe dem nede på biblioteket hvor de er vildt dyre.