7 gode grunde til at gå til psykolog

Har du brug for at gå til psykolog?

Du kan stille dig selv spørgsmålet, men også reflektere over hvad du ville få ud af at gå til en psykolog for en periode. Måske er målet at håndtere et pres du oplever i hverdagen? tanker og følelser som opstår og kan være svære at bearbejde. Vi kan ikke altid styre vores tanker og følelser, men hvad vi kan styre er vores måde at arbejde med dem på!

Forskellen på en psykolog og en ven

For hvad kan en psykolog egentlig hjælpe dig med? hvorfor ikke bare tale med en ven? forskellen mellem en ven og en psykolog er at venner er gode at have og ser vores problemer udefra. Det kan være svært altid at bede sine venner om hjælp og især hvis man gentagne gange har brug for sine venners støtte kan det for nogle virke opslidende på et venskab. Dette er ikke for alle, men en god måde at undgå dette scenarie kan være at få hjælp hos en psykolog. En psykolog er ikke bange for at konfrontere dig med, hvordan din adfærd holder dig fast i et ulykkeligt mønster. 

 
 Syv grunde til at du skal gå til en psykolog

1. Du føler ikke du kan snakke med dine venner/veninder om dine problemer.

2. Du frygter for fremtiden, din hver dag er kaotisk og fyldt med tankermylder.

3. Du er stresset både fysisk og psykisk. 

4. Du har et traume, ikke nødvendigvis behøver du at have være udsat for noget alvorligt, men du kan også have traumer eksempelvis hvis du har været udsat for mobning. 

5. Du sover dårligt om natten, enten fordi du er psykisk udmattet eller fordi du ligger og spekulerer. 

6. Du vil gerne udvikle dig selv som menneske. At arbejde med sig selv og have nogle værktøjer at arbejde ud fra, vil være en kæmpe fordel at have med sig resten af livet. 

7. Hvis du gerne vil være en bedre kæreste, kone, søster, mand eller ven. Det kan være godt at blive bevidst omkring sin opførsel overfor andre, for den måde man opfatter sig selv er ikke nødvendigvis sådan andre opfatter dig. At arbejde med sin bevidsthed, er også en god egenskab at få med sig på vejen. 

Måske det bliver 2021, hvor du bliver k

Hvis du er interesseret i at få hjælp hos en dygtig psykolog, vil jeg råde dig til at følge dette link Psykolog

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *