Gør din forsendelse sikker med den rigtige papkasse

Du har med sikkerhed modtaget en eller anden form for papkasse, når du har handlet over nettet. Papkasser kan naturligvis have flere forskellige størrelser afhængigt af, hvad indholdet er.

Når du skal finde en papkasse til dit indhold, er det vigtigt, at papkassen ikke er for stor, så du ender med at skulle bruge unødvendigt meget beskyttende kassefyld. Desuden kan du også få papkasser med smarte og praktiske egenskaber, som gør pakningsprocessen nemmere og hurtigere.

Forskellige papkasser til netop dit formål

En papkasse er faktisk ikke bare en papkasse. Du kan købe papkasser som emballage til meget forskellige situationer. Du kan fx få papkasser med automatisk foldbar bund, som gør processen lettere. Du kan også købe papkasser med forskellige tykkelser af lagene. Det er også muligt at købe fx praktiske papomslag til afsendelse af film eller bøger.

Forskellige lag

Papkasser til forsendelse findes med forskellige lag. Du kan få enkelt- eller dobbeltlag, alt afhængig af behov. Dobbeltlag har tykkere sider på papkasserne, og yder derfor større beskyttelse af indholdet. Dette er særligt praktisk, hvis du skal sende tungere genstande.

Papkasser med et enkelt lag er det mere traditionelle valg, som fungerer til stort set det meste. Husk også, at papkassen er en mulighed for at isolere din forsendelse, indtil den ankommer til modtageren. Det er også vigtigt at huske på at indpakke varen sikkert og eventuelt anvende kassefyld, så indholdet er ekstra godt beskyttet mod hårde slag og stød under transport.

Foldbare muligheder

Der er også forskellige foldbare muligheder, når du skal vælge papkasser. Ved de traditionelle papkasser foldes toppen og bunden på samme måde.

Æsker

Du kan også få kasser som minder mere om æsker. Disse postæsker kan anskaffes i forskellige størrelser, så du kan få plads til det meste. Det smarte ved disse æsker er, at der kun er et enkelt låg i toppen, du lukker æsken med, og så er dine ting sikkert pakket. Husk dog tape eller andet, der kan holde æsken godt lukket under transport.

Bogomslag

Bogomslag er en smart løsning hvis du skal sende bøger, film eller lignende fladere genstande. Du lægger blot dine ting ind i omslaget og lukker flapperne omsluttende om produkterne, så de ligger fast og sikkert uden at blive kastet rundt i pakken.

Automatisk bund

Det er også muligt at få papkasser med automatisk bund. Det kan være med til at effektivisere pakningshastigheden, da bunden automatisk folder sig på plads, når du folder papkassen ud og giver den et enkelt tryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *